Internet
Websites
Content Management Systeem
E-mail templates
Online video
Online applicaties
Narrowcasting
Zoekmachine optimalisatie
Banners
Social Media Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 

Internet

Aansluitend op uw drukwerk moet uw website er natuurlijk ook goed uitzien, een mooi grafisch ontwerp, in lijn met uw huisstijl en uiteraard gebruiksvriendelijk en compatibel met de vele internetbrowsers en configuraties. Wij zijn een webdesignbureau uit Almere dat verder kijkt. Zo verzorgen we naast het design ook de complete techniek: het bouwen van de site in HTML en Flash, indien gewenst voorzien van een eenvoudig te bedienen Content Management Systeem (CMS) gebaseerd op betrouwbare open source techniek als PHP en MySQL. Technisch kunnen we zover gaan als u zich kunt voorstellen, van online applicaties voor offertegeneratie en Flash games tot een online ledenadministratie.
Maar hoe dan ook in ons werk is het ontwerp leidend, de techniek passen we daar op aan. Verschillende reclamebureaus in Flevoland (en daar buiten) besteden de technische realisatie van hun website zelfs aan ons uit.
Gezien onze achtergrond en banden met de videowereld uit Hilversum verwerken wij ook regelmatig online video in de sites die we maken. Video wordt steeds belangrijker op internet gezien de impact die het heeft, waar je het vroeger moest stellen met een aantal plaatjes kun je nu de realiteit laten zien.


Voorbeeld websites
BouwieMediaCreations    Postbus 30210    1303 AE Almere    (036) 844 27 23