Huisstijl pijltje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huisstijl

Een huisstijl is de hoeksteen van uw bedrijf en het belangrijkste onderdeel van de visuele communicatie met uw doelgroep. Uw huisstijl visualiseert waar uw bedrijf voor staat: filosofie, imago, identiteit.
Men krijgt een gevoel van verbondenheid en herkenning bij uw bedrijf, het wekt vertrouwen. En het is een feit: bedrijven die er beter uitzien, presteren over het algemeen beter.

Uw huisstijl is meer dan een logo, visitekaartje, briefpapier en website. Het gaat veel verder, denk bijvoorbeeld ook eens aan brochures, e-mail templates, powerpoint, lettertype gebruik, lichtbakken, autobelettering, bedrijfskleding.

Met een consequente toepassing van uw huisstijl bereikt u een optimale herkenbaarheid. Elk bedrijf wil graag in de gedachten van haar klanten blijven. Kies daarom voor alle uitingen waar ook maar een logo of naam op kan staan voor BouwieMediaCreations.

BouwieMediaCreations geeft uw nieuwe huisstijl vorm. Alle uitingen komen 'in lijn met elkaar'. Wij bepalen in overleg met u duidelijke huisstijlrichtlijnen, en zorgen voor een zorgeloze corporate identity. Bij bestaande huisstijlen passen we onze vormgeving aan op deze ontwerpen of verzorgen we een complete restyling van uw huisstijl.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

De complete huisstijl van het Healh & Motion consortium, naast vormgeving hebben we ook de tekst en fotografie verzorgt. Voor Health & Motion doen wij de complete huisstijl bewaking.
BouwieMediaCreations    Postbus 30210    1303 AE Almere    (036) 844 27 23