Filosofie pijltje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filosofie

De wereld is constant in beweging. Ook wij gaan onze weg in ontwikkeling en bewustzijn en daarom heeft BouwieMediaCreations vanaf nu een uiterlijk dat nog beter aansluit bij onze filosofie en gewenste uitstraling. Een uiterlijk dat past bij het bedrijf dat wij nu zijn. Een nieuw uiterlijk, een nieuw logo. Een logo waarbij de zon in het logo nog duidelijker is: de zon als bron van onze levenskracht en inspiratie.

Ons nieuwe logo is het stralend middelpunt van onze nieuwe huisstijl. Een identiteit met een vernieuwde 'look' waarin u toch altijd de vertrouwde 'touch' van ontwerpbureau BouwieMediaCreations blijft herkennen. Natuurlijk blijft onze zakelijke dienstverlening van het kwaliteitsniveau dat u van ons gewend bent.
Bouwie is bewust: respect voor onze omgeving, oog voor duurzaamheid en energiebesparing. Groene stroom, gerecycled & FSC papier, een eerlijke bank, CO2 compensatie en actief bezig met het (verder) groeien van een algemeen bewustzijn voor duurzame keuzes.BouwieMediaCreations    Postbus 30210    1303 AE Almere    (036) 844 27 23